Kodin ja teollisuuden tarvikkeet

Hankimme tuotteita 300 eri tukkurilta, siksi pystymme palvelemaan laajalla valikoimalla tuotteita. Perustuotteet löytyy heti varastostamme.

PE
Tekniset muovit

Kirkas polykarbonaattilevy on nykyään myös UV-suojattua, joten se sopii terassille yhtä hyvin kuin konesuojaksi. Koko levy tai pala, miten vaan tarvitset. Polyeteenistä teemme paljon esim. liukupaloja linjastoihin. Työstöpalvelumme toteuttaa myös vaativammat tuotteet.

Paperit
Paperit

Vessapaperit, talouspaperit, käsipaperit, teollisuuspyyhkeet... Serla, Katrin; meiltä löydät tutut Metsä Tissuen tuotteet.

Pesuaineet
Pesuaineet ja siivoustarvikkeet

Diversey:n pesuaineet sopivat kotitalous- ja yrityskäyttöön. Omo, Cif, Domestos; tuttuja tuotemerkkejä kaikille. Diverseyn lisäksi meillä on esim. Sinituotteen siivousvälineet.

Teipit
Teipit, liimat ja lukitteet

Valikoimasta löytyy teipit ja liimat yksityiskäyttöön sekä teollisuuden tuotantoon.

Letkut
Letkut ja liittimet

Kasteluletku, hydrauliikkaletku, imuletku... kaikkea löytyy. Letkuihin löytyy myös liittimet, kiristimet, pistoolit, pesuharjat ja sadettimet.

Kasineet
Käsineet ja suojaimet

Kertakäyttökäsineet, työkäsineet sekä kumi- ja muovikäsineet. Vuorettomia, ohuella tai paksulla vuorella. Pareittain tai laatikoittain. Kuulo- ja hengityssuojaimet, suojalasit.

Kanisteri
Laatikot, jäteastiat ja talousmuovit

Tarjolla on laatikoita tavaroiden kuljetukseen, säilytykseen sekä tuotantoon. Löytyy ihan perinteisiä ämpäreitä, saaveja, kanistereita ja mittakannuja. Jäteastioita on kompostiastioista isoihin koneelliseen tyhjennykseen jäteastioihin.

Kevytpeite
Peitteet, kalvot ja pakkausmateriaalit

Kesto- ja kevytpeitteet, muovi- ja pussikalvot, voimapaperit, aaltopahvit, kuplamuovit ja kiristekalvot. Täysi kattaus kaikenlaiseen suojaamiseen ja pakkaamiseen.

Kiilahihna
Kiilahihnat ja pyörät

Kiilahihnoja löytyy hyllykaupalla varastosta. Kalustepyörissä riittää vaihtoehtoja; lukolla tai ei, kääntyvä tai kiinteä, kumipyörä tai muovipyörä, laipalla tai ilman. 

Vaahtomuovi
Vaahtomuovit

Leikkaamme myymälässä vaahtomuovit määrämittaan odottaessasi. Levypaksuudet: 1, 2, 3, 5, 7 ja 10 cm:ä. Paino 30 kg/m³

Kaikkia tuoteryhmiä ei ole tässä luettelossa. Kysy lisää myyjiltä, meillä palvellaan!